Kortvecka

Måndagskväll igen. 
Idag har jag haft huvudvärk nästan hela dagen och när arbetspasset väl var slut kände jag mig inte alls taggad för att träna. Det fick bli cykeln hem istället och nu efter två alvedon känns det lite bättre. 
Har insett att jag dricker alldeles för lite vatten på dagarna, jag som var så duktig på det innan har helt glömt bort både att äta och dricka regelbundet sen jag började jobba!
 
Den här veckan är det dock bara fyra arbetsdagar, imorgon är det valborg och planerna är nu spikade. 
Det blir middag med Antes föräldrar sedan sticker Ante iväg med Lucas och farfar på basket SM final medan jag och Barbro tar det lite lungt på en mysig servering nere på stan. 
När matchen är slut kommer det bli alldels lagom att gå ner mot den stora majbrasan. 
En lugn och stillsam valborg men jag tycker ändå att man ska uppmärksamma den som så många struntar i. 
 
Nu blir det te och mys i soffan en timme innan sängen kallar!

Den som spar han har

Nu sitter bröllopsbudget, och planeringslistan uppe på kylskåpet!
Dessutom kunde jag knapa ihop ett litet motto av Lucas bokstäver som nu får fungera som en liten påminnelse till varför vi måste spara och snåla ett tag till : )
 


Helgen som gått!

En veckas jobb flög förbi och när det blev fredag kändes det verkligen som om veckan gått snabbt!
Antar att det är så det känns när man har ett jobb när det är fullt ös hela tiden.
 
I fredags myste vi i soffan och när barnen somnat tog vi vuxna fram ostbricka och gottade!
I lördags var det fullt ös på förmiddagen. Ante åkte till skolan för att göra några uppgifter och jag och barnen lekte här hemma innan det var dags för oss att åka upp till Stockholm och Skansen för att träffa övriga familjen och dagens huvudperson - Systerdottern och gudbarnet Vera som fyllde 5!
Vi åkte bergbanan upp, åt glass och tittade lite på djuren. Lucas åkte bil med kusinen Arvid och karusell med Veris. Sedan väntade middag hemma hos familjen palmgren.
Barnen däckade i bilen på väg hem vid 22 tiden.
Idag lämnade vi barnen hos farmor och farfar medan vi handlade och tränade. Sedan gjorde vi en utflykt till Taxinge slott där vi fikade och myste lite i eftermiddagssolen.
 
Helgen har sprungit förbi precis som veckan gjorde. 
Nu väntar ännu en vecka som förhoppningvis går lika fort som den förra.
Jag pngrar ännu inte mitt beslut att ta det nya jobbet trots att jag ibland saknar en del av mina forna arbetskamrater. Dock är mina nya precis lika trevliga och det känns redan efter en vecka som om jag blivit "en i gänget".
 
Nu väntar kvällsmat och en lite chill i soffan innan läggdags
 
 
 
 


Walk a mile..

Fast en svensk mil. 
Det är vad jag har gjort idag på jobbet!
 
Först cyklade jag närmare en mil till jobbet. Sedan ut på postrunda som är ca en mil upp och ner och hit och dit!
Sedan cyklade jag till Curves och tränade sedan hem igen!
Vilken dag!
 
Trots mina sköna jobbardojjor är mina fötter ordentligt trötta och jag ska nu ge dem ett litet fotbad innan sängen kallar. Bra med motion, men idag blev det liiite för mycket!
 
Annars kan jag inte säga annat än att dagarna bara rasslar iväg. 
Vardagen innebär inte mycket mys med barnen utan mer alla vardagliga ting som måste fixas. 
Hämta på dagis, laga mat, duscha barnen, natta barn, diska.. bla bla bla..
 
 
NU tar jag kväll vilket innebär att vi startar TV för första gången den här veckan!
 
 

Ett litet hej!

Oj oj, vilken dag!
Klockan ringde 06.10 och jag var iväg en halvtimme efter. Precis när jag skulle stänga dörren väckte Ante barnen för att göra de klara inför dagis.
Lämningen hade gått klockrent. Lucas och Ante hade lämnat Jullan först och hon hade krypit in och satt sig i knät på Linda och vinkat. Ingen gråt! Hon hade dessuton både ätit bra och sovit länge - Topp! Dessvärre hade hon skurit sig på en vass kant på tvättbordet (då hon hade krupit under bordet diskbänken). 
Det var dock inte så farligt med henne men hon fick plåster och lite tröst samt att pedagogerna direkt åtgärdade den vassa kanten. 
 
Min dag har vart fartfylld. Först presentation av de 13 gruppmedlemmarna och sedan visade Martinb mig lite snabbt hennes arbetsplast, mailen, vart alla saker finns m.m. 
Vi åkte sedan och hämtade kläder på Tools i Weda. Regnjacka, vindjacka, munktröjor, byxor och t-shirts.
Jag fick ockå ett par supersköna Nikeskor. De mest ergonomiska med bra dämpning i hälen! Ett måste om man ska gå en mil om dagen!
Sedan har dagen gått i all hast! Det är svårt att ta in allt som ska göras och alla namn som jag kommer behöva ta hjälp av samt avdelningar m.m. Jag antar att det tar några veckor innan det kommer in i huvudet!
Imorgon ska jag lära mig en av de 6 postlinjerna! Spännande!
 
Jag och Ante hämtade barnen tillsammans och barnen vinkade glatt till sina kompisar innan vi åkte hemåt.
Nu först sätter jag mig ner för första gången idag och tar kväll!
Dagen har gått hur snabbt som helst och jag anatar att det är såhär det kommer fortgå!
 
En glad Erica lägger snart huvudet på kudden! Jag är glad att jag tog chansen att testa något nytt. Det här kommer bli kanon!

Tredje och sista dagen

Nu var inskolningen färdig, egentligen en dag för tidigt.
Imorgon skulle jag egentligen lämnat henne ensam några timmar men eftersom alla ordinare är lediga elelr sjuka imorgon kommer det bara vara vikarier eller annan personal som Julia inte bakantat sig med. 
Jag och Förskolläraren kom då gemensamt överrens om att jag istället är hemma med Julia en extra dag och få lite myspys tid än att lämna henne till några hon inte alls har träffat.
Jag är övertygad om att det kommer gå bra på måndag då vi för första gången kommer lämna henne ensam. Hon leker med de andra barnen, hon tar för sig, känner sig bekant med miljön och pedagogerna.
Hon sover (med lite hjälp i form av vaggning och välling). Hon blir dock väldigt trött redan vid 14 igen så vi får se om hon kanske behöver en extra vila till en början eller om hon kommer kunna sova lite längre en den timmen hon sover nu kl 11.
Skulle det nu förmodan inte funka så får de ringa hem mig tidigare från jobbet.
 
Imorgon blir det SISTA fredagen hemma med barnen. Vi ska MYSA, KRAMAS, PUSSAS och bara ta vara på dagen - inga måsten alls!

Det där med budget..

Barnen är lagda och jag har bestämt mig för att sitta lite och kika igenom vår bröllopsbudget.
Trots att vi är ute i god tid är det viktigt för mig att planera och börja tidigt. 
Speciellt då vi inte har vidare mycket på kontorna just nu krävs det ännu mer planering!
Båda våra föräldrar har dock frivilligt erbjudit sig att bidra med en ganska ordentlig slant vilket vi verkligen är glada och tacksamma för! Utan dem hade det blivit svårt att få det bröllop vi vill ha. 
 
Jag kan inte sluta förundras över vad saker som vanliga blommor kan kosta! En vanlig bukett med rosor kan kosta runt 300, men är det bröllop kostar det 1300 kr. 
Haha! 
Jag kommer försöka använda mig av så mycket kontakter som möjligt och allt onödigt lull lull ska jag försöka plocka bort eller ersätta med något billigare!
Det är spännande att få börja planerna och fixa och det känns lite overkligt att faktiskt ÄNTLIGEN få göra det man drömt om sen barnsben - planera bröllop!
 
Nåja, Här ska det räknas vidare i alkoholbudget och ringa lite kontakter!
 
Vi hörs av!

Inskolning dag 2 och .. JAG FICK JOBBET!

Idag vaknade bägge barnen när Ante steg upp 07.30 och vi åt en lång frukost innan vi gick ner till dagiset tillsammans. 
Vi började dagen ute i sandlådan och gick sedan in för att äta, fick och potatis var det som serverades idag och Julia petade mest i maten, inte för att det inte smakade gott för det gjorde det verkligen, utan mer för att det var roligt att försöka äta själv och allt hamnade utanför munnen istället för i!
Efter maten var det vila och idag var Julia sist med att somna, hon fick även en välling för lite hjälp på traven och sov sedan lite över timmen. Under tiden gick jag upp till Lucas och hälsade på hos han. Där lyssnade dem på musik och hade rytmikövningar. 
Eftermiddagen fortsatte med lek och Julia testade både rutschkanan och träbåten som finns på torget som de kallar den stora samlingssalen. Efter mellis kl 14.00 gick vi hemåt.
Nu sover Julia sedan 1 timme tillbaka - man märker att det är mycket nytt att ta in och det kan behövas lite sömnpauser emellanåt. 
Julia har idag inte alls haft lika mycket koll på mig utan krypit upp i andras knä och lekt mycket på egen hand. Jag har istället kunna vara lite mer i bakgrunden och iaktagit det mesta. Jag har också haft tillfälle att gosa och bekanta mig lite med Julias kompisar som tagit tillfället i akt att sitta i en till vuxens knä och få lite egentid och gosa!
 
Dessutom ringde min numera kallade chef mig och berättade att de gärna ville ha mig på vicket som jag sökt! Hurra vilken lycka! Tänk att man kan bli så glad, rädd, nervös och förväntansfull på samma gång.
Jag vill verkligen att det här ska funka och jag hoppas bara att jag kan göra ett bra jobb, att jag kommer trivas och att jag kommer in bra i gruppen samt att barnen håller sig någolunda friska så att jag faktiskt hinner lära mig något innan det är dags för Martina att sluta. Antar att det lär bli lika mycket vab som det var med Lucas, men denna gång är det jag som kommer få ta typ alla vabdagar då Ante faktiskt pluggar och måste vara nervarande i skolan så mycket som möjligt. Vi får nog försöka anlita våra nära och kära ibland om det tryter. 
Det ska bli riktigt spännande så på måndag kl 07.00 är det jag som kan kalla mig teamleader för Internposten på Scania. Tihi!
 
 

Första dagen på inskolningen är avklarad..

.. och det gick kanon!
När vi kom hade de precis haft samling och hunnit gått ut så vi började dagen ensamma inomhus med en pedagog som visade oss runt - trots att jag redan känner till förskolan väl. Vi började förmiddagen med att leka med dockor, läsa böcker och Julia kröp runt och bekantade sig med de nya kamraterna och miljöerna.
 
Vid 11 var det dags för lunch och Julia var då väldigt trött och inte vidare sugen på att sitta still och äta, men hon fick i sig lite potatisplätta och lingonsylt innan det var dags för vila. 
Vi försökte att lägga henne ensam på madrassen men hon kom inte riktigt till ro. Så hon somnade i mitt knä och sedan la jag ner henne på madrassen och gick ut med en av pedagogerna för lite kafferast.
Då träffade jag på Lucas som precis ätit klart och han ville såklart gosa lite med mamma innan det var dags för att gå ut och leka.
Efter ca 1 h vaknade Julia och förskolläraren Linda hämtade henne. Hon fick sedan sitta lite i henne knä för att morna till sig men så fort hon fick syn på mig ville hon direkt komma till mig.
Efter det lekte vi en stund i bollrummet och Julia fick även sitta med de lite större flickorna som ritade och klistade.
 
När klockan närmare sig 13.30 började Julia bli supertrött igen och vi drog oss hemåt. Hon somnade sedan BUMS i vagnen och sov ända till 16.00. Jobbigt att börja förskola!
 
Gruppen är 14 barn med Julia och 3 pedagoger varav en är utbildad förskollärare. Barnen är mellan 3 och 1.
 
Mitt intryck av första dagen är helt OK. Julia verkade trivas, jag tycker pedagogerna gjorde ett bra jobb och barnen i gruppen verkar trygga (utom två som nyligen skolats in).
 
Imorgon kör vi 9-14 igen!
 
Här kommer några bilder från dagen:
 
 

BVC besök

Idag var det dags att besöka BVC igen för att göra 1 års kontroll samt ta vaccin.
Julia som vart superkinkig med maten sista veckorna hade BARA ökat 550 gr sen förra gången. Lena på BVC var dock inte så oroad eftersom allt annat såg bra ut och hon sa att det är vanligt att barnen dalar på viktkurvan ibland. Vi skulle fortsätta med att tillsätta lite olja eller matfett i den lilla mat Julia äter så kommer hon nog snart gå upp i vikt igen. 
Julia är tuff och skrek nästan inget när hon fick sputan, hon var väldigt observant och spanade in Lena när hon plockade fram allt och när hon hade blivit stucken två gånger såg det nästan ut som om hon gav Lena "argablicken" och hon vägrade vinka när vi gick. Sötunge!
Nu kommer vi inte gå tillbaka förrän om 6 månader då det är dags för 18 månaderskontroll.
 
Julia är nu 75,5 lång och väger 8565 gr. Lucas vägde lika mycket när han 6 månader! Man ser så olika syskon kan vara! Julia kommer nog bli en lång och smal tjej som mormor eller mina systrar. Lucas har nog ärvt min och pappas"tjockare benstomme" och kommer alltid att vara lite större än sina jämnåriga.
 
Julia sovandes i vagnen igår på väg till farbror Marucs.
 
Gårdagen:
Efter frukost, storhandling och lunch åkte jag och Ante iväg till Gröndal för att träna lite ben medan barnen hängde på farfar och farmor på fika till Marcus. Jag har sådan träningsvärk i benen att jag knappt kan sätta mig ner!
Vilken skillnad det är att träna med fria vikter jämfört med maskiner som vi gör på Curves. Jag är inte heller van att köra slut på en muskelgrupp i taget utan brukar träna igenom hela kroppen under ett och samma pass. Hur som var det roligt att träna tillsammans med Ante som vet vad han snackar om och är superduktig på att peppa och motivera - väldigt viktigt när man tränar!
Tanken är att jag ska försöka få in ett pass på Gröndal och träna tre gånger på Curves i veckan. Motivationen finns, nu ska vi basra finna tiden!


Kalas 3/3

 
I Lördags hade vi det tredje och sista kalaset för Julia. Då hade vi bjudit in våra närmaste vänner samt Antes familj. Vi fikade vanilj och jordgubbstårta samt småkakor. Barnen lekte så snällt tillsammans och Julia som var väldigt trött sloknade när sista gästen gick vid 17.00- Hon fick så fina presenter som vi verkligen kommer ha nytta av nu iför dagisstarten. 
Tack alla för att ni kunde komma och tack återigen för alla presenter!
 
Efter kalaset stannade farmor, farfar och farbror Marcus och flickvännen Emelie kvar för att äta middag. När alla hade åkt hem hade vi alla mys i soffan innan det var dags för sängen.
En toppendag!
 

Matvägran

Julia har nu i nästan en veckas tid knappt ätit något. Hon totalvägrar vanlig mat - går inte ens att ge henne en sked, hon spottar ut direkt. Välling dricker hon kanske 1 gång om dagen. Om jag har tur får jag i henne 2,3 matskedar gröt och kanske några skedar fruktpurè. 
Jag förstår nu hur alla andra som haft kinkiga barn har haft det. Lucas gapar alltid. Från att han fick bröstmölk till nu, det har aldrig vart några problem, men med Julia har vi alltis fått försöka locka och truga.. HATAR DET! Blir så frustrerad när man fixat med att göra mat, värma dukat fram, på med haklapp och börjar mata för att sedan få maten utspottad efter en sekund.
Det verkar inte vara några tänder på G och inte heller kan jag säga att hon verkar sjuk. Hon har helt enkelt ingen matlust. Hon överlever nog och kommer snart på bättre tankar men jag finner denna situation jättejobbig. Som mamma vill man att ena barn ska äta. 
Har ni också kinkiga ungar? Några tips? 
 
Annars tycker jag vi hunnit med en massa idag. Vart på stan och fixat present till farmor och farbror, ätit lunch, lekt, vilat vart hos doktorn och fått ett intyg om Julias allergi och nu ska vi påbörja fredagsstädningen. Ante kommer hem om någon timme med Pizza som får bli vårt onyttiga fredagsmys. Ingen av oss orkar åka och handla idag så det fick bli hämtmat och Lucas fick välja. So Pizza it is, inte mig emot!
Ha en trevlig fredag så hörs vi av igen i helgen!
 

Mellan två jobb

BOKSTAVLIGEN är jag precis mellan två jobb...
 
Min chef ringde igår och la på lika snabbt. Jag har ännu inte hunnit förklara mig för henne exakt vad det är för tjänst, och hur det gick till när jag fick erbjudandet samt att jag bara har vetat om det i 2 veckor. 
Jag tror hon är sur för att jag ringde så sent, men jag kunde ju knappast ha ringt tidigare?!
 
Så nu vet jag inte om hon kan släppa mig eller om jag har fått jobbet. Det är så frustrerande att inte veta. 
Jag börjar ju faktiskt snart jobba och vill verkligen snart ha ett svar på vart jag ska tillbringa mina dagar. 
 
Bara att vänta lite till... suck...

Bakdag med tröttmössa

Lilla Jullan, idag har hon sovit hela tre gånger (hon brukar bara sova 1 gång).
Hon har jäspat hela dagen och vart jättetrött, däremot inte gnällig så det verkar inte som om hon är sjuk utan bara trött...
Jag tänkte även baka lite hembakat till kalaset på lördag och gjorde Chokladsnittar som blev superfina.
Jag försökte mig också på maränger och till en början såg de fina ut men sjönk ihop efter en stund. Det var första gången jag gjorde maräng så jag antar att övning ger resultat. Jag tror jag kunde vispa de lite hårdare samt ha dem lite längre i ugnen..
 
Julia satt så fint i stolen och tittade på medan jag baka, men mitt framför ögonen på mig somnade hon! Sötnöten!
 
 
 
 
 


Julia 1 år!

Idag för ett år sedan låg vi på ett familjerum på Södertälje BB och åt pizza och tittade på film.
Vi hade en välskapt, fin lite flicka som låg och sov brevid oss i sängen.
Hon hade feber och hade väldigt ont i huvudet då förlossningen inte var den lättaste för både mig eller Jullan.
 
Nu har ett år gått!
 
Grattis vår fina, underbara Julia. Vi älskar dig och vi är så glada för att just du kom och fullbordade vår familj. 
Vi har firat genom att först sjunga för födelsedagsbarnet, vart på Barnes hus och lunchat med vänner, fikat tårta och  fått ännu mer skönsång av moster och mormor samt av storebror. Hon fick även ett paket med lite kläder i.
Nu blir det ett sista kalas på lördag med Antes familj och våra vänner.
 
Julia 3 dagar och ska få åka hem från BB. 
 
 
Julia 6 månader
 
 
Och idag - 1 år gammal och får smaka tårta för första gången i sitt liv.
Här ger storebror henne en födelsedagspuss!
 
 

Dags att byta jobb?

För två veckor sedan fick jag en förfrågan om att söka till ett annat jobb inom Scania. 
Då min vän Martina snart ska gå på föräldraledighet behöver de någon som täcker upp hennes tjänst.
Jon tycker jag är klippt och skuren för tjänsten och ville att jag skulle söka. 
Jobbet är på Scanias internpost och jag kommer jobba som teamleader. Jobbet är mycket självständigt och man har mycket kontakt med olika kunder och måste hitta lösningar på problem som uppstår. 
Är man kort på personal får jag även gå postrundor vilket innebär typ 1 mil om dagen - det är bra gratis träning!
 
Igår var jag på intervju och idag har jag även ringt min chef och förvanat. Hon bad dock om att återkomma då hon kollat upp närmare om det går att lösa och hur man i så fall löser det på bästa sett. 
   Tjänsten ska nämligen tillsättas omgående så jag kan tänka mig att det ställer till en del problem för min nuvarnade chef. Hon har all rätt att neka mig och det kan jag ha förståelse för. Jag vill inte sätta någon i knipa. 
 
Det är alltid lite läskigt att byta jobb. Jag vet ju faktiskt inte om jag är lämpad för den här tjänsten eller om jag ens tycker att det är roligt. Däremot innebär det dagtid och att jag kommer bort från produktionen vilket jag längtar efter. 
 
Nu återstår det bara att vänta på att min chef hör av sig samt att se om det är jag av de tre sökande som får jobbet. 
Spännande, spännande!

En härlig Söndag

Igår hade vi redan ätit frukost färdigt vid 08.30 och var påklädda och färdiga för att gå ut redan kl.10.00! 
Vi gick till en lekpark här i Lina som gottade oss liote i morgonsolen medan Julia sov i vagnen och Lucas lekte. 
Sedan körde vi Lucas till farfar Pelle som tog med honom till brandstation där han fick se alla häftiga fordon, testa deras gym och spela innebandy med brandmännen!
Under tiden åkte vi och storhandlade och åkte sedan hem för att påbörja kvällsmiddagen. Nämligen älggryta!
 
Farfar, Lucas, Philip och Sara kom vid 16.00 och vi åt en god stund och pratade om det stundande bröllopet och att lille kusinen snart kommer att komma!
Vi fikade över Saras goda chokladtårta och alla åkte hem lagom till barnen skulle gå och lägga sig. 
 
Som vanligt blev jag och Ante sena i säng och jag kunde inte somna förrän 02.00. Tur dock att bägge barnen sov i sitt rum hela natten och Julia vaknade först när Ante steg upp vid 07.15.
 
Idag är det exakt två veckor kvar innan jag ska stämpla in för första gången på 13 månader. Hua..
Lite nervös, spänd och ledsen är jag klart över att året med Julia är slut - men det ska bli liiite skönt att få komma tillbaka till vanliga rutiner och att få en ordentlig lön! Mest jobbigt är det att Julia är så liten och jag hade gärna vart hemma ett halvår till med henne. Tråkigt är det också att inte Ante har möjlighet att vara hemma med henne eftersom han pluggar. Dock får han ta sina 60 dagar senare, så han kommer få möjlighet att vara hemma även han!
 
 

 
 

Namnbyte?

Erica Nordin?
Ja, ska det bli mitt "nya" fullständiga namn?
Jag tycker väldigt mycket om mitt efternamn och är ganska säker på att jag kommer vilja ha kvar det.
Visst skulle jag kunna ha kvar Lundahl som ett mellannamn (då man i Sverige inte får ha två efternamn utan det blir ett namn som blir mellannamn istället).
 
Andreas skulle kunna tänka sig att heta Lundahl, men jag tror längst in att även han vill ha kvar sitt.
 
Erica Nordin - Lundahl. 
Andreas Lundahl.
Hmmm?
Tänk när Julia och Lucas ska gifta sig och deras partner också har ett dubbelnamn och inte vill byta.
Då får de heta Lucas Nordin Lundahl - Karlsson Svensson..
 
Haha!
 
Nåja, vi har ett bra tag på oss att fundera på vad familjen efternamn kommer bli. 
För mig är det dock viktigt att vi alla heter lika.
 
Hur resonerar du? Vad skulle du göra? Hur gjorde du?
 

På utflykt

Efter att ha ätit en god frukost åkte jag iväg och tränade. Ante bytte sedan av mig och när han kom hem åt vi en snabb lunch för att komma ut i det fina vädret. 
Vi började med att gå ut i lekparken men kände sedan för att göra en liten utflykt och tog med en termos med kaffe, lite saft och frukt.
Bilfärden tog oss ut till campingområdet Eklundsnäs. Vi hittade en mysig fikaplats ute på en stor sten och satt och mös där i solen ett tag. Lucas gick på upptäcktsfärd och Julia fick mysa lite i vagen med välling. 
2 timmar senare var vi lite frusna om händer och fötter och bestämde att det var dags för att åka hemåt.
   Väl hemma hoppade vi alla ner i badkaret och värmde oss! 
 
Nu är middagen i magen och barnen nattade. Kvällen bjuder på lite degande i soffan och förmodligen en tidig kväll. Vi har gått och lagt oss allt för sent nu i ett års tid (runt 23 varje dag) och jag måste om några veckor stiga upp redan 05.00 så för mig får det bli senast 22 som gäller, om inte tidigare!
 
Imorgon kommer Philip och Sara på middag! Ska bli kul att få se Saras mage, snart kommer lillkusinen ut!
 
Bjuder på några bilder från dagen
 
 
 
 

 
 

Födelsedagsbrunch

Idag kom Therese med Edvin, Maria med Milia och Mikaela med Tuva. Annica och Lisa kunde tyvärr inte komma då de ligger sjuka. 
 
Jag bjöd på en "minibrunch" med amerikanska pannkakor, frallor, fruktsallad, ost&kex, hallonpaj samt cupcakes. Till detta drack vi smoothie, te och kaffe.
Vi mammor tjattrade på som aldrig samtidigt som barnen lekte. 
Julia fick fina kläder från Therese och Mikaela och vad hon får av Maria blir en överraskning till på onsdag då hon glömde paketet hemma, haha!
 
Julia passade även på att ta sina första steg idag, dagen till ära! Jag blev nästan tårögd!
Jag kommer ihåg att Lucas gick sina första steg 3 dagar innan sin första födelsedag och gick efter det hela tiden. Vi får se när Julia bestämmer sig för att gå istället för att krypa men nu har hon i alla fall fattat att man kan gå!
 
När barnen började bli trötta passade på att gå ut i det fina vädret och jag följde tjejerna en bit ner till stan. 
 
TACK tjejer för att ni kom och för de fina presenterna!
 
Ante kom hem tidigt idag från skolan och tog med Lucas på en överraskning. Det blev Andys lekland och de kom precis lagom hem tills jag hade röjt undan här hemma. 
Nu tar vi helg och inleder den med fredagsdisco och filmmys ikväll!
 

 
 
 

Hej och hå!

Kikar in en snabbis för att säga hej!
Här hemma är jag fullt igång med att förbereda inför min lilla minibrunch som ska äga rum imorgon kl 12.00. Då har jag bjudit hem de mammor och barn som vi har umgåtts med det här året. Tyvärr kan inte vissa komma på grund av sjukdom så vi får hoppas att inte fler faller bort!
 
Ante är i plugget trots att de har påsklov. Han är duktig som håller i sina rutiner och ser till att plugga och ta ikapp. Stolt över min älskling!
När han kommer hem från träningen ska jag försöka testa mig på lite jogging här i Linaskogarna. Önska mig lycka till för det var evighetersen jag sprang!
 
Vi hörs av igen imorgon!
 
 
 
 

Mitt sista inlägg

Det här får bli det sista inlägget som jag kommer skriva som blir tillgängligt för alla. 
Kul att så många ville läsa om mig, min familj och mina tankar och funderingar. Nu känner jag dock att jag vill låta en mindre skala få ta del av mitt liv och vill du fortfarande läsa är du välkommen att skriva till mig på facebook eller skicka ett mail erica.lundahl@hotmail.com. Ni kan även följa mig på Instgram där jag heter icisen86. Ni som tidigare skrivit att ni vill följa min lösenordskyddade blogg behöver inte skriva igen!
 
Ni som väljer att inte fortsätta läsa. Hejdå och trevligt att du tittade förbi!
Massor av kramar från mig!   
 


Bokat och klart!

Härligt!
Hemma igen efter en underbar helg och nu är det dags att ta tag i alla måsten innan det är jobbstart om två (?!) veckor. Idag ska det tvättas, städas och sedan möter Barbro upp på stan för att passa Julia medan jag tränar. Ikväll blir det middag med Pelle och Barbro innan de drar iväg norrut igen imorgon. Vi ses dock igen nästa helg då vi ska fira Julia.
 
Idag är också allt bokat. Kyrka, lokal och övernattning för gäster mm är fixat. Nu kan vi börja fokusera på att sätta budget och sedan kan mitt span på klänning, ring och dylikt börja.. Wii!
Trots att vår ekomoni inte är den bästa när Ante studerar vill vi ändå påbörja de saker vi vill göra istället för att vänta ett år till. Vi satsar på att kunna bjuda våra nära och kära och borde jag och Ante tycker att bröllopsfesten är den som vi vill satsa på. Min klänning eller vigselring behöver inte kosta en massa bara för att! Enkelt men ändå en fest att missas - det ska vi försöka satsa på!
 
Själva vigseln kommer äga rum i min hemkyrka i byn Värends Nöbbele, Småland där jag är uppväxt.
Jag har alltid drömt om att en dag få gå in i just det kyrkan med vit klänning och stå framme vid altaret med mannen i mitt liv - det ska snart ske!
 


Bilder från påsk och en stor hemlis berättas!

Vilken härlig påsk vi haft! God mat, härligt umgänge och härligt lantliv! Vi har firat påsk med skattjakt, godisägg och lite annat tröstsläckande till oss vuxna. Haft familjemiddag hos moster och vi har även firat Julia! Julia fick skor, kläder och en Skrållandocka som hon blev överlycklig för!
Imorgon åker vi hem igen !
 
Idag kan jag också berätta en hemlis vi burit på ett tag - idag är det dock bokat så NU kan jag äntligen berätta att vi ska gifta oss sommren 2014! Det känns helt fantastiskt och både jag och Ante är överlyckliga att vi nu har bokat och bestämt! Antar att bloggen kommer bestå av ganska mycket bröllopssnack framöver ;)
 
Nu ska vi njutasista dygnet i Småland så hörs vi av snart igen!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus